Diensten.

Bij Plafond Behangen bieden wij verschillende pakketten voor het aanbrengen van plafondbehang. Bij elke pakket gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige kwaliteit. Ontdek al onze diensten en prijzen per m2.

Plafondbehang aanbrengen

Het aanbrengen vanaf plafond behang doen wij al vanaf € 15 per vierkante meter. Het maakt verder niet uit om welke type plafondbehang het gaat. 

Behangdesigns plafond

Samen met behangbedrijven Behangservice en Glasvliesbehang bieden wij alle designs die er maar te bedenken zijn. Ontdek ook onze eigen behangontwerpen!

Glasvezelbehang of vlies?

Je kunt bij ons kiezen uit glasvezelbehang of vliesbehang. Beide behangsoorten die uitermate geschikt zijn voor het plafond. Advies nodig? Bel ons.

Moeten wij je plafond egaliseren?

Het kan natuurlijk gebeuren dat er oneffenheden in de muur zitten. Er moet dan professioneel gestuct worden. Iets wat wij tegen lage kosten kunnen doen. Twijfel je of je plafond glad genoeg is? We komen graag even kijken.

Plafonds behangklaar maken

Niet elke wand die wij tegenkomen is vlak. Dit is dan ook de reden waarom altijd een professionele stukadoor klaar hebben staan. 

Meer dan 1000 Plafond Behang Designs

Wil je tips ontvangen over woning interieur? Dan is de nieuwsbrief van Advies Nederland echt iets voor jou! Zij delen ook vele behang designs voor plafonds.

Zoek je een behanger voor je plafond? Huur ons dan in! Vraag een offerte aan.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven