Over ons.

Al tientallen jaren is www.plafondbehangen.nl marktleider op plafond behang. Onze teams komen dagelijks met nieuwe design en installeren het ook voor je! 

Alle soorten Plafond Behang

Wat wil je op je plafond behangen? Er is in onze webshop enorm veel keuze voor alle maten plafonds. Wij kunnen alles wat jij kunt bedenken op je plafond aanbrengen. Wil je een keer met ons brainstormen over een design? Laat het ons weten.

Professionele Plafond Behanger

Het team van Plafond Behangen bestaat uit ervaren behangers. Omdat wij onderdeel van Bouwsector Nederland zijn hebben wij zelfs een landelijke dekking. Ook wanneer je een spoed behanger nodig hebt dan kunnen wij iets voor je betekenen!

Enkele Teamleden

Geert van Plafond Behangen. Gespecialiseerd in Vliesbehang en Glasvezelbehang.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is de directeur van Bouwsector Nederland. De brancheorganisatie die consumenten en vakmannen informeert over de ontwikkelingen in de bouw.

Luis van Plafond Behangen. Ontwerpen van plafondbehang.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis zorgt dat alle klussen goed worden uitgevoerd. Zijn je wanden te hoog? Wij kunnen een steiger huren en deze plaatsen op elke gewenste hoogte!

Sander van Plafond Behangen. De beste behanger voor plafonds!

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Destijds hadden wij vele virtual assistant vacatures openstaan aan daar reageerde Sander op. Nu doet hij al meer dan 10 jaar de planning voor onze organisatie.

Behang laten aanbrengen op plafonds

Laat je behang professioneel aanbrengen op je plafond. Dit kan al vanaf €15 per vierkante meter. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven